Vi på IClinic Sweden AB

IClinic Sweden AB är en modern skönhetsklinik som finns inne i centrala Stockholm. Vi erbjuder flera olika typer av plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Detta inkluderar bland annat fettsugning, ögonlocksplastik, fillers, botox, trådlyft, nässkulpturering och olika behandlingar för män. Oavsett vilken typ av plastikkirurgi eller skönhetsbehandling som du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att vända dig till oss. Vi tar alltid emot dig med öppna armar!

Botox Home Party

Vi på IClinic Sweden AB erbjuder också något kallat Botox Home Party. Antingen kan du och dina vänner då komma till vår klinik, eller så kommer vi hem till dig. Ni kan då ha det trevlig ihop samtidigt som vi erbjuder olika botox- och fillerbehandlingar på plats.

iClinic Academy

IClinic Sweden AB är även hem till iClinic Academy. Genom iClinic Academy erbjuder vi olika typer av utbildningar inom skönhet i Stockholm. Är du sugen på att jobba med det vi gör? Då är iClinic Academy ett utmärkt alternativ för dig. Med hjälp av iClinic Academy kan du skapa dig en karriär inom skönhetsbranschen!