Fettsugning för er baserade i Stockholm

IClinic Sweden AB

Varmt välkommen till oss på IClinic Sweden AB! Vi är en modern skönhetsklinik som finns inne i centrala Stockholm. Vi erbjuder flera olika typer av plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar. Det inkluderar bland annat fettsugning, ögonlocksplastik, fillers, trådlyft, nässkulpturering och diverse behandlingar speciellt avsedda för män. Oavsett vilken typ av plastikkirurgi eller skönhetsbehandling som du är intresserad av är du välkommen till att vända dig till oss. Vi tar alltid emot dig med öppna armar!

Vår klinik består dessutom av moderna och fräscha lokaler med en trivsam atmosfär. Här har vi också tillgång till hypermodern utrustning vilket bidrar till att vi kan förse dig med den utmärkta service vi kan. Hit tar du dig även enkelt och smidigt till fots, med bil eller med kollektivtrafik. Vi ser fram emot att få besök av dig!

iClinic Academy

IClinic Sweden AB är även hem till iClinic Academy. Genom iClinic Academy erbjuder vi olika typer av skönhetsutbildningar.

Är du sugen på att jobba med det vi gör? Då är iClinic Academy ett utmärkt alternativ för dig! Med hjälp av iClinic Academy kan du nämligen skapa dig en karriär inom skönhetsbranschen.

En av de utbildningar vi erbjuder är vår ”Fillers Grundkurs.” Notera dock att den enbart vänder sig till legitimerad sjukvårdspersonal. Kursen består av en blandning av teori och praktik. Vi kommer lära dig att injicera fillers i läppar, nasolabialveck, kinder, haka och mungipor. När du gått klart utbildningen kommer du att få ett certifikat som ger dig rätten till att arbeta med just detta.

En annan av våra kurser är den kallad ”Plasma Lift Grundkurs.” Också denna kurs vänder sig till legitimerad sjukvårdspersonal. Du kommer att få lära dig hur en Plasmapen-maskin fungerar samt vilka delar av ansiktet som kan behandlas med den. Det ingår dessutom en maskin av detta slag i kurspriset!

Fettsugning för er bosatta i Stockholm

Vår adress

Vi på IClinic Sweden AB har Wallingatan 35 inne i de centrala delarna av Stockholm som vår adress. Hit välkomnar vi kunder från alla delar av Sverige!

Boka en tid hos oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify