Fettsugning för er baserade i Stockholm

iClinic Esthetic & Surgery

Varmt välkommen till oss på IClinic Esthetic & Surgery! Vi är en modern skönhetsklinik som finns inne i centrala Stockholm. Vi erbjuder flera olika typer av ingrepp och skönhetsbehandlingar.

Oavsett vilken typ av ingrepp eller skönhetsbehandling som du är intresserad av är du välkommen till att vända dig till oss. Vi tar alltid emot dig med öppna armar!

Vår klinik består dessutom av moderna och fräscha lokaler med en trivsam atmosfär. Här har vi också tillgång till hypermodern utrustning vilket bidrar till att vi kan förse dig med den utmärkta service vi kan. Hit tar du dig även enkelt och smidigt till fots, med bil eller med kollektivtrafik. Vi ser fram emot att få besök av dig!

iClinic Academy

IClinic Esthetic & Surgery är även hem till iClinic Academy. Genom iClinic Academy erbjuder vi olika typer av skönhetsutbildningar.

Är du sugen på att jobba med det vi gör? Då är iClinic Academy ett utmärkt alternativ för dig! Med hjälp av iClinic Academy kan du nämligen skapa dig en karriär inom skönhetsbranschen.

En av de utbildningar vi erbjuder är vår ”Fillers Grundkurs.” Notera dock att den enbart vänder sig till legitimerad sjukvårdspersonal. Kursen består av en blandning av teori och praktik. Vi kommer lära dig att injicera fillers i läppar, nasolabialveck, kinder, haka och mungipor. När du gått klart utbildningen kommer du att få ett certifikat som ger dig rätten till att arbeta med just detta.

Fettsugning för er bosatta i Stockholm

Vår adress

Vi på IClinic Esthetic & Surgery befinner oss på Wallingatan 35 inne i centrala Stockholm. Hit välkomnar vi kunder från hela Sverige och även utanför!

Boka en tid hos oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify