Fettsugning för dig som bor i Stockholm

Varför ska man göra en fettsugning?

Trivs man inte med sin kropp och har svårigheter med att få bort fett på ett visst ställe eller vill skulptera kroppen på ett visst sätt så kan det vara en bra idé att göra en fettsugning.

När du gör en fettsugning avlägsnar vi fettceller från din kropp vilket ger dig ett permanent resultat. Självklart gäller det dock att du är noggrann med din kost och lever en hälsosam och aktiv livsstil efter ingreppet, detta så att magen inte växer tillbaka igen efter några års tid. Så länge du följer dessa råd kan du räkna med ett permanent och hållbart resultat.

Notera också att de fettceller vi tar bort inte kommer att komma tillbaka, utan även om det skulle vara så att du går upp i vikt igen kommer din kropp att växa ut efter dess nya form. Med detta sagt rekommenderar vi dig förstås fortfarande att ha en hälsosam livsstil för bästa möjliga resultat!

Är det ett farligt ingrepp?

En fettsugning är inte ett farligt ingrepp så länge du vänder dig till en plastikkirurg som har full koll på vad han eller hon sysslar med. Just sådana kirurger finner du här hos oss. Du behöver därför inte oroa dig för att fettsugningen ska få negativa konsekvenser för din hälsa. Vi utför alltid våra fettsugningar på ett säkert sätt där du som patient inte riskerar att komma till skada!

Fettsugning för dig baserad i Stockholm

Varför välja oss?

Det finns flera anledningar till att det är en bra idé att vända sig till just oss för hjälp med olika ingrepp du önskar. Samtliga medlemmar i vår personalstyrka har nämligen både den rätta utbildningen, certifieringen, kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga service. Vi är också mångsidiga på så sätt att vi behärskar omfattande kirurgi och behandlingar.

Vidare är vi en prisvänlig klinik där grundtanken alltid varit att majoriteten ska ha möjlighet att utföra det ingrepp och förändringar de strävar efter. Som om inte detta vore nog har du hos oss dessutom möjligheten till delbetalning. Det betyder att du inte måste betala för hela behandlingen på en gång, utan kan istället sprida ut betalningen under en längre tid.

Tveka därför inte på att höra av dig till oss om du är intresserad av att göra en fettsugning eller någon annan sorts skönhetsingrepp. Hos oss blir du alltid välkomnad med öppna armar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med att få den kropp som du alltid har drömt om!

Tidsbokning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify