Varför ska man göra en fettsugning?

Har du en mage som är lite större än vad du är bekväm med? Vill du kunna göra dig av med denna på ett snabbt och smidigt sätt utan att behöva spendera flera timmar på gymmet? Då kan du göra en fettsugning. När du gör en fettsugning avlägsnar vi fettceller vilket ger dig ett permanent resultat. Självklart gäller det dock att du är noggrann med din kost så att magen inte växer tillbaka igen. Så länge du är det kan du dock räkna med ett permanent och hållbart resultat. Dessutom kommer fettcellerna inte att komma tillbaka, utan om du skulle gå upp i vikt igen kommer din kropp att växa utefter dess nya form.

Är detta ett farligt ingrepp?

En fettsugning är inte ett farligt ingrepp så länge du vänder dig till en plastikkirurg som har full koll på vad han eller hon sysslar med. Du behöver därför inte oroa dig för att det ska få negativa konsekvenser för din hälsa. Vi utför alltid våra fettsugningar på ett säkert sätt!

Varför välja oss?

Det finns flera anledningar till att det är en bra idé att vända sig till oss för hjälp med olika typer av plastikkirurgi och skönhetsingrepp. Samtliga medlemmar av vår personalstyrka har nämligen både den rätta utbildningen, certifieringen, kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga resultat. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du är intresserad av denna typ av ingrepp. Hos oss blir du alltid välkomnad med öppna armar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med att få den kropp som du alltid har drömt om.