Om oss

Alla har rätt till att vara vackra, därför hjälper vi människor som dig att få deras drömutséende. Vi ser vårt yrke som en konstform där vi använder oss av vetenskap och teknologi för att skapa skönhet.

Vi arbetar alltid med den senaste teknologin, detta för att kunna säkerställa att du som är en patient hos oss kommer få det bästa möjliga resultatet. Teknologin hjälper oss att skulptera din kropp likt en konstnär skulpterar lera. Vi får möjligheten till att skapa kroppen du alltid har drömt om och därmed öka ditt välmående och självförtroende.

En vanlig anledning till varför man vänder sig till kliniker som oss är att man oftast känner sig yngre än vad kroppen visar. Det kommer både män och kvinnor till oss som vill få tillbaka utseendet dom hade när dom var yngre. Vi hjälper dessa individer att få sin själ att passa ihop med kroppen igen.

Vi prioriterar våra kunder otroligt mycket och utför därför alla våra operationer med säkra och väl beprövade metoder. Vi ligger kontanst i framkant av den teknologiska utvecklingen inom plastik-braschen. Du kan med andra ord känna dig säker att bli opererad hos oss.

Vi välkomnar dig till vår klinik, du bokar möte med oss genom vår kontaktsida.

Kliniken AB
Sveavägen 123
111 11 Stockholm
kontakt@stockholmfettsugning.se

sveavägen 123